forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetslagsledare/förskoleklasslärare till Tallkrogens skola

Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Arbetslagsledare/förskoleklasslärare till Tallkrogens skola

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. 

Arbetsplatsbeskrivning

Tallkrogens skola ligger i Enskede och är en F-6 skola med ca 500 elever. I skolans närhet finns stora grönområden som ger utrymme för både utomhuspedagogik, idrott- och friskvårdsaktiviteter. Skolans personal är en stark kår som står för ett välutvecklat samarbete mellan alla pedagoger för att eleverna ska känna trygghet och utvecklas på bästa sätt. På lågstadiet samverkar en grupp pedagoger kring en grupp elever under hela dagen. På Tallkrogens skola finns en miljö där både elever och personal kan utvecklas.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en erfaren förskollärare för arbetslagsledaruppdraget/förskolelärartjänsten, som även har erfarenhet av arbete på fritids.
Som arbetslagsledare leder du det strukturerade arbetet, planeringen samt utvärderingen inom det egna arbetslaget, vilket omfattar både fritidshem samt klass F-2. Du kommer även tillsammans med övriga arbetslagsledare, biträdande rektorer samt rektor vara en del av skolans operativa ledningsgrupp. Det är av stor vikt att du är en person som har förmåga att leda och motivera kollegor i det pedagogiska arbetet.

Som förskollärare i en av skolans förskoleklasser kommer du att ingå i ett arbetslag med ytterligare en förskolelärare och en klasskontakt. Tillsammans ansvarar ni för det systematiska kvalitetsarbetet genom att planera, organisera, strukturera, genomföra och följa upp verksamheten med utgångspunkt från läroplanens syfte och centrala innehåll. 
I arbetstiden ingår även arbete på fritids, vilket medför att du arbetar med eleverna under hela skoldagen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med förskollärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklassen.
Du har stor erfarenhet av arbete i förskoleklass/fritids och kan leda och organisera ditt arbete utifrån läroplanen i samarbete med kollegorna i ditt arbetslag. Du har god förmåga att kommunicera och samverka med barn, kollegor och vårdnadshavare.

Erfarenhet av tidigare arbetslagsledaruppdrag är meriterande.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Arbetslagsledare/förskoleklasslärare till Tallkrogens skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen