forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnskötare med resursuppdrag

Ansök nu

Barnskötare med resursuppdrag

Verksamhetsområde Lärande, Brantuddens förskola

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. Här finns vildmark runt knuten och kulturen i centrum. I Orsa gör vi saker tillsammans på ett enkelt sätt med nära samverkan och korta beslutsvägar. I Orsa skapar vi med människor, inte för, här finns livskvalitet och vi gör saker möjliga. I Orsa finns gemenskap, mod och skaparkraft.

Verksamhetsområdet Lärande har uppdrag att vara service-, samordnings- och ledningsstöd inom förskola, fritidshem, grundskola, integrerad särskola, elevvårdsteam och musikskola.

Vi är stolta över våra förskolor som ligger vackert belägna nära naturen. I en naturnära miljö sker arbetet medvetet mot hållbar utveckling.

Är du den vi söker?
Vi söker en barnskötare till Brantuddens förskola för arbete som resurs i gruppen till ett barn med särskilda behov under läsåret 2023/2024. Brantuddens förskola ligger i Orsa med skogen inpå knutarna. Här jobbar erfarna pedagoger med barn i åldern 1-5 år på förskolans fyra avdelningar.

Gården är stor och består av både natur och planerade ytor och utemiljön bidrar till ett naturligt utforskande tillsammans med barnen. Du som söker brinner för förskolans uppdrag och är en driven person som har lätt att samspela med alla människor. 

Arbetsuppgifter
Resurs till ett barn, där du ingår i ett arbetslag. Tillsammans med arbetslaget planerar, genomför och dokumenterar du det pedagogiska arbetet på förskoleavdelningen. Du bidrar till att anpassa undervisningen till barnen.

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Meriterande är om du tidigare har jobbat inom förskolan och har kunskaper i tecken- och bildstöd.

Goda kunskaper i svenska som tal och skrift är ett krav.  Du ska ha ett positivt förhållningsätt och lätt för att samarbeta med andra. Vara flexibel och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuerna sker löpande och vikariatet kan komma att förlängas. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Barnskötare med resursuppdrag

Orsa Kommun - Barn och utbildning