forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnskötare vikariat

Ansök nu

Barnskötare vikariat

Ref 1640-1640/2023

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

STENHAMRA & DROTTNINGHOLMS FÖRSKOLOR bildar tillsammans en enhet med en gemensam chef.

STENHAMRA FÖRSKOLA ligger i Ekerö kommun på Färingsö omgiven av vacker natur. Till oss kommer du med buss ca 30 min från Brommaplan eller via Slagstafärjan. Vår förskola utgörs av sju avdelningar, tre 1-2 års avdelningar, en 3- år avdelning och tre 3-5 års avdelningar. Här arbetar ett tjugotal pedagoger med olika bakgrund, utbildningar och erfarenheter som tillsammans utgör ett team av bred kompetens för att möta barnet på dess individuella nivå. Våra miljöer är spännande, utmanande och läckra. För att skapa ytterligare dimensioner så har vi jobbat en hel del med belysning i våra miljöer. Nära förskolan finns härliga skogar, lekparker och på vår gård finns det mycket utrymme för lek och undervisning.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning

Det går en röd tråd genom Ekerö kommuns förskolor – med aktiva nätverk delar vi med oss, samarbetar och jobbar från samma grund och tänk. Tillsammans utvärderar och applicerar vi de bästa och viktigaste metoderna för våra barn. Din ambition att utvecklas behövs för att vi ska kunna fortsätta ge barnen rätt förutsättningar. Därför uppmuntrar vi fortbildning och förväntar oss att du är öppen och nyfiken på nya angreppssätt och metoder.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill ge barnen förutsättningar att bli goda samhällsmedborgare med självförmåga, självkänsla och självförtroende.

Låter detta som något för dig fortsätt läsa...

Hos oss gör vi medvetna val i vår undervisning, omsorg och utbildning, så att barnen utmanas och utvecklar förmågor som bidrar till deras fortsatta lärande genom livet.
Våra fantastiska lärmiljöer är navet i vår verksamhet, där det skapas möjligheter att tillsammans vara kreativa, ha mod att vara en problemlösare och lära av sina misstag. Kommunikation, uthållighet och nyfikenhet inför nya utmaningar är det vi ständigt arbetar för tillsammans med barnen. Vår undervisning och värdegrundsarbete är grunden i vår verksamhet där samspel, tilltro till sin egen förmåga och delaktighet mellan barn och pedagoger är viktiga förutsättningar för att skapa möjligheten att kunna påverka sin utveckling och lärande.

Våra pedagoger i vår verksamhet arbetar för att inneha ett undervisande förhållningssätt i alla rutiner och aktiviteter vi erbjuder. Syftet i verksamheten är att skapa förutsättningar att utvecklas till självständiga individer med gott självförtroende och självkänsla.

Genom detta skapas motivation, nyfikenhet och vi ger barnen lärstrategier för fortsatt lärande i livet.

Kvalifikationer

För att lyckas med uppdraget ska du kunna organisera för lärande och utveckling genom att vara med och driva den dagliga undervisningen och planera för rutinsituationer och den betydelsefulla leken. Du stöttar barnen genom ett närvarande förhållningssätt i deras lekar och aktiviteter. Du ska ha en god samarbetsförmåga och vara öppen för samarbete både i mindre och större sammanhang. Du behhöver vara flexibel i ditt arbete och skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor.

Tillträde: HT 2023 vikariat, dock längst t.om Juni 2024.
Omfattning: Heltid/deltid
Anställningsform: Visstid

Så tar du dig till Ekerö kommun

Om Ekerö kommun
Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser.
Vi lever vår värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.
Ekerö kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare och strävar efter ett tydligt fokus på hållbarhet. Under förutsättning att verksamhetens möjlighet att uppfylla sina mål kvarstår, har kommunen en positiv inställning till distansarbete när så är möjligt.
Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.
För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.
Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Jenny Borgenport

Rektor

073-660 40 33

Du ansöker senast 2023-06-01 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Barnskötare vikariat

Ekerö Kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen