forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Brandbergens förskolor söker en resurs för riktat stöd till ett barn

Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-09

Ansök nu

Brandbergens förskolor söker en resurs för riktat stöd till ett barn

Brandbergens förskolor söker en resurs för riktat stöd till ett barn

Vi söker dig som är utbildad barnskötare/elevassistent som har flerårig erfarenhet av arbete med barn som har behov av extra anpassningar och stöd. Du är en medforskande pedagog och som har barnens bästa i fokus. Som resurs kommer du att vara barnets stöd och vägledare under hela vistelsetiden. Du som söker arbetet ska ha ett genuint intresse av barn och ha förmåga att se vilket stöd barnet behöver i olika situationer under dagen på förskolan. Viktigt för den här tjänsten är att du har erfarenhet av arbete med barn som bär på olika former av beteenderelaterad problematik samt förmåga att skapa trygghet för barnet. För att det ska bli bra behöver du vara flexibel och noggrann, ha förmåga att använda fantasi och massor av lek tillsammans med den övriga personalen som består av förskollärare och barnskötare, samt finns specialpedagog tillgänglig för handledning.

Som person är du lugn, stabil och lyhörd och har förmågan att skapa en trygg miljö för barnen där deras trygghet, utveckling och lärande är i fokus. Du har vana av att arbeta i team men även självständigt och du bär på förmågan att fatta beslut utifrån föränderliga förutsättningar. Arbetet med barn innebär att ingen dag är den andra lik och barnens dagsform avgör vilka krav och aktiviteter som fungerar. Därför behöver du vara beredd på utmaningar och vara flexibel, ha förmåga att anpassa ditt arbetssätt efter barnens och verksamhetens behov. Du kommer vara ett stöd i lek, aktiviteter, rutinsituationer och övergångar för att hjälpa barnet att vara sitt bästa jag. Du behöver vara lugn, lågaffektiv, följsam, initiativrik och uthållig samt ha ett intresse för relationsbyggande och förskolans pedagogiska verksamhet.

För tjänsten krävs att du är strukturerad och har förmågan att arbeta både med enskild lek för barnet samt anpassa förskolans rutiner och vardag efter barnets behov. Du kommer ha nära samarbete med kollegor och vårdnadshavare. Tidigare erfarenhet av stödtecken, bildstöd och arbete med barn i behov av extra stöd meriterande. Tjänsten är på en äldre barns avdelning med barn i 3-5 år.

Tjänsten är tidsbegränsad, s.k särskild visstidsanställning.

Meriterande kvalifikationer
• Mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift samt digital kompetens.
• Ansvarstagande, strukturerad, lösningsfokuserad och innovativ.

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Särskild visstidsanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/684

Kontakt: Jannice Jarpe
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-11-09

Sista ansökningsdag:
2023-12-09

Dela detta jobb

Brandbergens förskolor söker en resurs för riktat stöd till ett barn

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen