forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Förskollärare

Företag Höganäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-08

Ansök nu

Förskollärare

Nyhamns förskolor

Om arbetsplatsen

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i. Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker! Du vet, precis som vi, att lärandet är en livslång process som startar i tidig ålder. För att hjälpa hela barnet hela vägen, från förskoleålder till gymnasiet, arbetar utbildningsförvaltningen med att ge barnen tro på den framtid som kommer. Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa skolkommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Som förskollärare på Eleshults förskola får du jobba på en mindre förskola med härlig utemiljö nära havet. Hållbar utveckling, språk och hälsa är viktiga delar i vårt dagliga arbete. Vi tror på det kompetenta barnet och att barnet i sitt möte med andra barn, pedagoger och utmanande lärmiljöer utvecklas till en ansvarstagande, trygg och kreativ person. Så vill du jobba på en förskola där engagemang, lärande och välbefinnande sätts i fokus, då är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Vi har en organisation där vi arbetar i större arbetslag som delar barnen i mindre grupper under dagen för att skapa många tillfällen för utmaning och utveckling. Som förskollärare vill du arbeta för en likvärdig utbildning där delarna bildar en helhet. Du har ett intresse undervisning, kvalitetsarbetet och vill genom gemensamma reflektioner få syn på barnets lärande i vardagen.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare. De personliga egenskaperna är betydelsefulla och stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningen

Omfattning

Heltid

80-100%

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Hösten 2023

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

Referensnummer

A1225790

Kontakt

Maria Drugge

Rektor

0734-35 75 69

maria.drugge@hoganas.se

Fackliga företrädare

Charlotte Ekelund

042-337664

charlotte.ekelund@hoganas.se

Övrig information

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Rekrytering sker löpande. Förskolorna i Höganäs samarbetar vid rekrytering så skulle behov finnas vid någon annan enhet skulle du kunna bli aktuell kandidat även där. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

Dela detta jobb

Förskollärare

Höganäs kommun