forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Förskollärare till Bondstorps förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Förskollärare till Bondstorps förskola

Om arbetsplatsen

Vi söker dig/er som gillar det lite mindre sammanhanget! Bondstorp är en förskola med två avdelningar som har ett nära samarbete med fritidshemmet. Bondstorps förskola ligger vackert belägen på landsbygden med närhet till skog och sjö. Det är en nyrenoverad förskola där vi arbetar med pedagogisk dokumentation som förhållningssätt.


Arbetsuppgifter

Att arbeta som förskollärare innebär unika och betydelsefulla möjligheter i att vara med och bidra till barns utveckling och lärande. TILLSAMMANS och FRAMTIDSTRO är värdeord vi har tagit ställning för i den utbildning vi erbjuder barnen på förskoleenhet 5 där Bondstorps förskola ingår, tillsammans med Bullerbyns förskola i Skillingaryd och Klevshults förskola. På förskoleenhet 5 arbetar vi projekterande och med pedagogisk dokumentation som förhållningssätt. Projektet tar sin utgångspunkt i enhetens gemensamma tema "Kraften i att vara samhällsmästare". Det är en del i att arbeta med en hållbar framtid i förskolan. Med hjälp av verktygen observation, dokumentation och reflektion synliggör du barns inflytande och läroprocesser; enskilt och i grupp. Verktygen hjälper dig också att ta ut riktningen för nästa steg i det pedagogiska arbetet. Arbetet med pedagogisk dokumentation utgör en självklar och viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet och i vår verksamhetsutveckling. Ni får stöd i dessa processer av enhetens pedagogista som kontinuerligt finns med i arbetslagets reflektioner. På enheten finns även en ateljerista och en musikpedagog som inspirerar i arbetet. Förskolorna i Vaggeryds kommun arbetar tillsammans med Remida som är en pedagogisk verksamhet och ett center för spillmaterial. ReMidas filosofi utgår från att materialet blir pedagogiskt i barnens händer och där kreativitet och hållbar framtid alltid ställs i relation till det som erbjuds. Remida är för oss också en arena för kollegialt lärande där pedagoger möts i olika nätverk.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen. Du är trygg, engagerad och mån om att genom dialog göra barnen delaktiga i sina lärprocesser. Du har ett intresse för pedagogisk dokumentation som förhållningssätt, erfarenhet av detta är meriterande. För dig som är nyexaminerad förskollärare, erbjuder vi en mentor under det första yrkesåret. I enlighet med Skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret före anställning.


Anställningens omfattning

Tillträde: 2023-08-07

eller enligt överenskommelse.


Ersättning

Löneform: Månadslön


Anställning

Arbetstid: Dagtid


Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Läs mer:

 ReMida ett kreativt, pedagogisk center

Dela detta jobb

logo
Förskollärare till Bondstorps förskola

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen