forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Förskollärare till Lofsdalens förskola

Ort
Utgår

2024-05-15

Ansök nu

Förskollärare till Lofsdalens förskola

Om tjänsten

Inom förskolorna i Härjedalens kommun arbetar vi genomgående med tydliggörande pedagogik sedan ett par år tillbaka. Tydliggörande pedagogik för oss innebär bland annat att vi systematiskt utvecklar den fysiska, sociala och pedagogiska miljön genom bl.a. våra förhållningssätt, i bemötande och med AKK av olika slag.

Vi söker nu en förskollärare till Lofsdalens förskola. Hos oss blir du en del av ett mindre team med öppet arbetsklimat, vilket gör oss till en effektiv och trivsam arbetsgrupp där nära samarbete och kommunikation är nyckelord. Vi arbetar mycket utomhus med naturen runt knuten och har ett nära samarbete med fritids och skola i samma område.

Vill du bli en del av vårt team i Lofsdalen och vara med i arbetet att skapa riktigt bra förutsättningar för barns lärande? Då är vi nyfikna på vem du är!

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde 2024-09-02.

Arbetsuppgifter

 • Du har som förskollärare det viktiga uppdraget att skapa de bästa förutsättningarna för att barnen känner sig välkomna, trygga och kan utvecklas till självständiga individer.

 • Du arbetar med planering, genomförande, dokumentation, uppföljning samt utvärdering av den pedagogiska verksamheten riktad mot barn i åldrarna 1-5 år.

 • Du, tillsammans med arbetslaget, lägger gemensamt upp, genomför och utvärderar utbildningen så att barnets utveckling och lärande tillgodoses utifrån gällande styrdokument.

 • Du varvar organiserade undervisningsstunder tillsammans med spontana lärandesituationer; vilket vi tror gynnar lärandet och samtidigt skapar ett omväxlande och trivsamt arbetsklimat.

Vi har också samarbete med fritids och skola i närområdet.

Kvalifikationer

 • Legitimerad förskollärare.

 • Erfarenhet av pedagogisk dokumentation i digitala verktyg alternativt är trygg med användning av digitala verktyg i arbetet.

 • Erfarenhet av att ansvara för systematiskt kvalitetsarbete är meriterande.

 • Kunskaper och erfarenhet inom TAKK är önskvärt.

För tjänsten är uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning

Personliga egenskaper

 • Du har en pedagogisk fallenhet samt engagemang för barns utveckling och lärande.

 • Du har förmåga att kombinera flexibilitet, tydlighet och struktur i ditt sätt att agera; både som medarbetare och pedagog.

 • Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som både delar med dig av kunskap och är lyhörd inför andras förslag.

 

Vi hoppas du är en nytänkande person med målet att ständigt utveckla vår verksamhet genom gott samarbete i teamet och en god pedagogik för de små.

Vi erbjuder

Härjedalens kommun är en naturskön kommun som andas livskvalitet. Som medarbetare hos oss har du möjligheten att kombinera det viktiga uppdraget att leverera bra och pålitlig service mot kommunens invånare med en naturnära miljö, naturupplevelser och friluftsaktiviteter.

Utöver närheten till skog och mark, trivsamt arbetsklimat ute i naturen och ett gott humör erbjuder vi också ett spännande jobb i en kommun som är i utveckling. Vi strävar efter att bygga ett team där mångfald, kreativitet och samarbete är viktigt. Tillsammans jobbar vi för att skapa en attraktiv arbetsplats där vi trivs på jobbet. Vi tror på en öppen och tillåtande kultur där vi gemensamt vågar testa nya idéer.

Vi erbjuder både dator/ipad och arbetskläder.

Som anställd hos oss har du också möjlighet till friskvård på arbetstid samt friskvårdspeng.

Kontaktinformation

Katarina Brundin

Rektor

 Telefon:0680 - 16460

 E-post:katarina.brundin@herjedalen.se

Ann-Charlotte Zetterström

Ombud Sveriges Lärare

 Telefon:0680 - 16100

 E-post:ann-charlotte.zetterstrom@herjedalen.se

Om arbetsgivaren

Härjedalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner. Vi servar invånare och besökare från tre kontor; Hede och Funäsdalen med huvudkontoret i Sveg. Vi erbjuder medarbetare friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt ersättningar i samband med högskolestudier. Härjedalens kommun är ett förvaltningsområde för det samiska språket.  

Härjedalens kommuns värdegrund: Jag är här för dem som bor i, verkar i eller besöker Härjedalen. Jag har ett professionellt förhållningssätt och möter alla med respekt. Jag ser möjligheter och vill förbättra vår verksamhet.

Vi tar emot din jobbansökan digitalt i vårt rekryteringssystem. Om du har skyddade personuppgifter ska du inte skicka din ansökan via rekryteringssystemet. Kontakta istället HR-Strateg via växel 0680-16100, så får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Dela detta jobb

logga
Förskollärare till Lofsdalens förskola

Härjedalens kommun - Bildningsförvaltningen