forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Förskollärare till Orsa förskolor

Ansök nu

Förskollärare till Orsa förskolor

Verksamhetsområde Lärande, Förskola

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. Här finns vildmark runt knuten och kulturen i centrum. I Orsa gör vi saker tillsammans på ett enkelt sätt med nära samverkan och korta beslutsvägar. I Orsa skapar vi med människor, inte för, här finns livskvalitet och vi gör saker möjliga. I Orsa finns gemenskap, mod och skaparkraft.

Verksamhetsområdet Lärande har uppdrag att vara service-, samordnings- och ledningsstöd inom förskola, fritidshem, grundskola, integrerad särskola, elevvårdsteam och musikskola.

Alla ska lyckas!

Vi vill att våra barn ska våga. De ska känna att de kan och att de vill. Deras upptäckarglädje stimuleras. De ska känna tilltro till sin egen förmåga. 

Du är pedagogen som väcker barnens nyfikenhet och lust att lära. Du vågar experimentera med lärandet. Du utforskar med alla sinnen och leder dem i kunskapsutvecklingen. Du är trygg i din yrkesroll.

Tillsammans med dina kollegor är ni fyllda av idéer. Ni utvecklar vår förskola. Ni är kreativa i lärandet och vågar tänka nytt.

Med arbetsglädje har vi en långsiktig ambition att bli bland de bästa. Vi är väl förtrogna med läroplanen och barnkonventionen. Det systematiska kvalitetsarbetet är självklart. 

Vår verksamhetsidé är att skapa ett gott lärande i en trygg miljö där alla ska lyckas!

Vi kan också locka med förmåner som pedagogisk utvecklingstid, digitala verktyg, verksamhetsutvecklingsdagar, friskvård och massor av härlig natur!

Eftersom några av våra duktiga förskollärare snart går i pension så kommer vi att behöva nya medarbetare Orsa förskolor. 

Är du den vi söker då är du välkommen att söka jobbet hos oss!

Här är vår broschyr om Orsa!

Vi är stolta över våra förskolor som ligger vackert belägna nära naturen. I en naturnära miljö sker arbetet medvetet mot hållbar utveckling

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Förskollärare till Orsa förskolor

Orsa Kommun - Barn och utbildning