forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Förskollärare till Riddarängens förskola

Företag Mjölby kommun
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Förskollärare till Riddarängens förskola

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 28 400 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på vårdboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss? 

Riddarängens förskola ligger trivsamt belägen vid en skogsdunge i Mantorp i Mjölby kommun. 
Vi har sex avdelningar och en stor stor och härlig gård som inbjuder till mycket lek av olika slag. Vi har också nära till skogen och till pendeltåg. Förskolan har även en egen kock som lagar mat från grunden. 

Vi arbetar aktivt med färre barn i grupperna under dagen för att öka kvaliteten och måluppfyllelsen och vi strävar efter att ständigt utveckla våra arbetssätt på ett sätt som gynnar barnens inflytande och delaktighet. Vill du vara med och påverka och göra skillnad för barnen? 

Vill du vara med och utbilda morgondagens vuxna? 

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och utveckla undervisningen utifrån förskolans styrdokument. 
Du ska leda de målstyrda processerna i undervisningen och ansvara för att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. 

Din planering och genomförande utgår från läroplanen och du ansvarar för att spontant uppkomna aktiviteter och intressen, vardagliga aktiviteter och rutiner i förskolan blir en del av undervisningen. Du utvecklar miljöer som inspirerar och inbjuder till lek, utveckling och lärande och har barns inflytande och delaktighet i fokus. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. 

Ditt förhållningssätt genomsyras av engagemang, kreativitet och nyfikenhet. 
Du har tillit till barnets kompetens, som tas tillvara som en viktig resurs i lärprocesserna. 
Du har förmågan och intresset för att ta ett aktivt ansvar för att skapa och bibehålla goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är medveten om ditt ledarskap och har god förmåga för samarbete med människor i olika sammanhang och funktioner samt har förmågan att planera och organisera ditt arbete och är en aktiv pedagog. 
Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
Du bidrar till en kreativ, glad och varm arbetsmiljö. 

Vi erbjuder dig som förskollärare i Mjölby kommun ett positivt klimat för utveckling av förskolans verksamhet med en gemensam vision och utvecklingsplan för alla förskolor. 
Om du är nyexaminerad förskollärare får du delta i ett ambitiöst introduktionsprogram med specialutbildade mentorer. Du får arbeta i en organisation med stor möjlighet att påverka såväl verksamheten som din egen arbetssituation.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-07

Ansökan

Ansök senast: 2023-05-31

Referensnummer: C140758

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  2

Kontakt

Kontaktperson

Kristina Stenberg
Rektor Riddarängen och Sågens förskolor
010-234 56 45
kristina.stenberg@mjolby.se

Facklig företrädare

Sveriges Lärare
Anneli Sjöstrand
0730-73 43 80
mjolby@sverigeslarare.se

Övrigt

Vår kommun är expansiv med cirka 28 400 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: Världsvan och hemkär. Världsvan står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. Hemkär står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Dela detta jobb

Förskollärare till Riddarängens förskola

Mjölby kommun