forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

HAGFORS KOMMUN SÖKER FÖRSKOLLÄRARE

Företag Hagfors kommun
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

HAGFORS KOMMUN SÖKER FÖRSKOLLÄRARE

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE 

Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. 

Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 

Hagfors har 6 kommunala förskolor, från två avdelningsförskolor till den största som har 6 avdelningar. Förskolan i Hagfors prioriterar utvecklingsfrågor, vilket görs inom en utvecklingsorganisation med rektorer, utvecklingspedagoger, IKT strateg och SKUA utvecklare. Vi har också ett nära samarbete med socialtjänstens Barn- och ungdomsenhet och barnhälsovården i arbetet med tidig upptäckt av barn som behöver stöd. 

Förskolan Milan är belägen i centrala Hagfors och har sex avdelningar, 2 småbarn 1-3, en avdelning 2-4 år samt 3 avdelning 3-5 år. Den aktuella tjänsten är på Enen som är en av våra småbarnsavdelningar. Du ska vara utbildad förskollärare. 

Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Rekrytering sker fortlöpande.

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 

LÖN 

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE 

Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 

ÖVRIGT 

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! 

Dela detta jobb

logo
HAGFORS KOMMUN SÖKER FÖRSKOLLÄRARE

Hagfors kommun