forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Timvikarie till förskolan

Företag Ockelbo kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-08

Ansök nu

Timvikarie till förskolan

Om arbetsplatsen

Ockelbo kommun är en Plats att växa och vi som arbetar här värnar om våra medborgare och att ständigt utveckla kommunen. Vår vision är att vara en attraktiv arbetsgivare och att vi som arbetar här är stolta och engagerade i våra arbeten. En viktig framgångsfaktor tror vi är att skapa samma möjligheter att växa för våra medarbetare som för våra medborgare och i vår lilla kommun med ca. 500 medarbetare finns det möjligheter att göra skillnad, på riktigt! Här arbetar alla verksamheter i närhet till varandra och med korta beslutsvägar blir delaktighet och möjlighet att påverka en naturlig del i vardagen.

Vi erbjuder även avgiftsfri pedagogisk lunch.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?
 

Arbetsuppgifter

Vi behöver flera timvikarier som kan hoppa in med kort varsel och ersätta ordinarie medarbetare inom förskolan vid deras frånvaro eller om andra behov uppstår i utbildningen.

Utbildningen i förskolan är första steget för barnen i utbildningskedjan och är en viktig del för att lägga grunden för barnens fortsatta utveckling och lärande. Arbetet som timvikarie innebär pedagogiskt arbete i barngrupp 1-5 år med arbetets tillhörande uppgifter och ansvar.

Arbetstiderna varierar och du kan få arbeta på olika förskolor inom kommunen beroende på verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Arbetet ställer krav på att du har en god samarbetsförmåga. Likaså att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt kan planera och organisera ditt arbete på ett framgångsrikt sätt. Har du erfarenhet av arbete med barn är det meriterande.

Som person har du lätt för att skapa nya relationer och är initiativtagande i sociala sammanhang. Du har en god kommunikativ förmåga och förstår vikten av att agera respektfulle mot både barn och vårdnadshavare såväl som mot dina kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att få arbeta inom pedagogisk verksamhet behöver du ha ett godkänt utdrag från Polisens belastningsregister. Beställ gärna ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan. Blankett finns här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/.
 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad
Timavlönad

Tillträde enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till: 2023-12-31

Ansökan

Ansök senast: 2023-10-08

Referensnummer: C154211

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Torbjörn Martinsson
Tf. rektor
0701605603
torbjorn.martinsson@ockelbo.se

Monica Eliasson
Rektor för förskolan
monica.eliasson@ockelbo.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare når du genom vår växel
0297-555 00

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Bor du utanför Ockelbo?
Det är närmare än du tror; med X-trafik tar det 22 minuter från Gävle, 35 minuter från Sandviken och 35 minuter från Bollnäs att komma hit.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Timvikarie till förskolan

Ockelbo kommun