Tillbaka

Barnskötare; Timvikarie/husvikarie

Utbildningskontoret, Förskoleavdelningen, Fågelviks förskola

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Beskrivning Enhet/Avdelning

Fågelviks förskola har 11 olika hemvister varav fyra för yngre och sju hemvister för äldre barn.

Fågelviks förskola, en förskola att längta till!

Här finns alla förutsättningar att få utveckla och finna inspiration av våra lärmiljöer tillsammans med barn och kollegor. Förskolan har tre stora gårdar och ett fantastiskt närområde med naturens rikedomar. Här är barnen glada, vetgiriga och fantastiska lekare. I anslutning till förskolan finns Fågelviks grundskola F-3 vilket ger oss förutsättningar för god introduktion och samarbete, Vi värnar om en väletablerad introduktion och en organisation som bygger på struktur, trygghet och ett gott kollegialt samarbete.

Arbetsbeskrivning

Som vikarie får du möjlighet att se och delta i olika barngrupper och vara tillgänglig för arbete de dagar och tider du kan utifrån våra behov

Vi söker dig 
Som gillar och är närvarande i barnens lek och språkande, som ser barnens lärande och finner glädje och inspiration i ett språkstimulerande arbetssätt. Det är en merit om du tidigare har arbete från förskola. Vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser och personlig lämplighet.

Som person

Att du har en lågaffektiv och positiv framtoning med barns bästa för ögonen. I rollen som vikarie vill vi att du är flexibel och ser samarbete och det kollegiala arbetet och lärandet som en övergripande del av ditt arbete. 

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser

Timanställning alternativt en särskild visstidsanställning

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde januari 2023 eller efter överenskommelse
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-100%
Ort Värmdö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/19
Kontakt
  • Marita Eriksson, 08-57047328
Publicerat 2023-01-17
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Dela länkar