forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Home of Recruitment AB

Vi tror att vi är starkare tillsammans. Att vi alla tjänar på att vi delar med oss. Av kunskaper, erfarenheter och möjligheter. Därför har vi valt att låta det genomsyra alla samarbeten vi har. Vårt mål är att du ska bli ditt allra bästa jag när du samarbetar med oss.  Alla inom HOME-familjen drivs av en gemensam övertygelse. Vi vill påverka, utmana, förändra och göra skillnad. Vi vill göra det svåra området kompetensbaserad rekrytering lite lättare att förstå och hantera. Vi gör teorin användarvänlig och lättillgänglig. Vi förenklar och förklarar. Och vi drivs av att ha riktigt kul längs vägen.

Vår vision är fler rättvisa och träffsäkra rekryteringar. För alla som söker jobb, för alla som rekryterar och för samhället i stort. Träffsäkra rekryteringar ger lönsammare företag, minskar diskrimineringen och ökar mångfalden på arbetsmarknaden. Dessutom bidrar bra rekryteringsprocesser till positiva kandidat upplevelser och ger många fler människor chansen att vara ”rätt person på rätt plats”. 

Vår mission är att minska gapet mellan teori och praktik genom att få kompetensbaserad rekrytering att faktiskt hända, i verkligheten. Vi tror på att höja lägsta nivån hos alla som är involverade i rekryteringsarbetet. Och på att alla steg i rätt riktning är bra steg att ta. Därför är vår affärsidé att hjälpa verksamheter utveckla och förfina sitt sätt att rekrytera - med utbildning, rådgivning och konsulter inom rekrytering.

De allra vassaste rekryteringsexperterna finner ni hemma hos oss, de tillhör familjen. Våra närmsta vänner är verksamheter som värdesätter en välfungerande rekrytering, och som på olika sätt utvecklar sitt rekryteringsarbete tillsammans med oss. Vi har flera goda grannar; leverantörer och innovatörer inom rekryterings området. Att ha goda relationer till sina grannar är inte bara trevligt, det är smart och praktiskt.

Bransch

Rekryteringsbolag

Anställda

30

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Holländargatan 20, 111 60

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Home of Recruitment AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor