forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Infrontit Partner

Vad säger våra medarbetare?

Jesper Jonsson

Specialistsäljare IT-arbetsplats & Projektledare

Åsa Andersson

Ekonomichef/HR

Aleksandar Karlsson

Specialistsäljare Print & Dokumenthantering

Vem var du innan Infront?

1999 flyttade jag från Västerås till Stockholm, då jag började jobba på Spray. Efter 6 år där började jag på Portal som senare blev uppköpta av Atea. Det jag gjorde innan Infront var att jag bytte bransch helt och började köpa in kastruller, hårtorkar och köksmaskioner på OBH Nordica.

Hur hamnande du här?

När jag var på OBH Nordica tog jag kontakt med Fredrik Pürkner som jag jobbade med på Portal och Atea. Jag sa åt honom att jag ville ha ett nytt jobb, och då sa han att jag skulle ta det lugnt i några månader till och att vi skulle höras efter sommaren. Han hörde av sig efter sommaren och sa att han blivit VD på Infront och på den vägen är det. Några månader senare började jag här.

Vad är ditt bästa Infrontminne?

När vi var några stycken från Infront som flög helikopter över Grand Canyon. Mäktig natur!

Berätta något otippat om dig själv.

Säg ett land så säger jag huvudstaden. Testa mig!

Vem var du innan Infront?

Är gymnasieekonom i grunden och har vidareutbildat mig under arbetslivet. Har alltid varit en riktig jobbarkalle som jobbat sedan jag var 16 år. Har arbetat 8 år i revisions-branschen, 4 år i Telecom-branschen och till sist 15 år i IT-branschen.

Hur hamnade du här?

Fredrik Pürkner och Per Apelgren som jag tidigare jobbade tillsammans med på Portal lockade mig till Infront och det är jag mycket tacksam för, vilken resa hittills!

Vad är ditt bästa Infrontminne?

Den bästa internfesten hittills var på hemmaplan, vår Kick Off som vi spenderade på Hammarbybackens topp med ”kåta och liveband”, nära hem också!

Berätta något otippat om dig själv.

Klättrar en gång i veckan!

Vem var du innan Infront?

Innan jag började jobba på Infront IT-Partner så jobbade jag på ett norrortsbaserat företag mot små och medelstora företag inom IT/Print & Dokument. Valde att ta nästa steg i min karriär då jag tog tjänsten på Infront.

Hur hamnade du här?

Jag har känt till Infronts framgång lång tid men varken kände någon eller sökte denna tjänst själv. Jag kom i kontakt med Leo Lindblad, tidigare affärsområdeschef på Infront inom Print & dokumenthantering via LinkedIn och det ena ledde till det andra vilket resulterade i att jag är här idag!

Vad är ditt bästa Infrontminne?

Jag måste nog svara att jag har FLER än ”ett bästa minne” allt från atmosfären kring kollegor, våra kunder och till värderingarna för vad Infront står för!

Berätta något otippat om dig själv.

Det mest otippade om mig är nog att jag har ett stort bil- och fotbollsintresse (intresset för fotboll känner nog de flesta till, haha).