forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Raoul Wallenbergskolorna AB

Uppdraget att vara medarbetare inom en Raoul Wallenbergskola är ett ytterst spännande, utmanande och utvecklande ledaruppdrag. Vi betraktar nämligen alla våra medarbetare som ledare oavsett vilken roll man har på skolan – förskola eller grundskola. 

Våra fyra ledord ärlighet, medkänsla,mod och handlingskraft är inspirerade av Raoul Wallenberg och hans livsgärning.

Vi har därför mycket höga förväntningar på alla våra medarbetare – det handlar både om pedagogiskt och karaktärsmässigt ledarskap. Våra medarbetare ska vara goda föredömen, bl a genom att i vardagen leva upp till våra fyra ledord, och gå i vår stora förebilds fotspår.

Vi söker skickliga, drivande och engagerade medarbetare som, liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för alla typer av elever – från de som är i behov av särskilt stöd och till de som behöver stora utmaningar. Oavsett bakgrund och erfarenhet fäster vi stor vikt vid våra medarbetares personliga egenskaper och att de är personer som brinner för att ge barn och ungdomar en god start i livet. 

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där individuell och kollektiv kompetensutveckling har hög prioritet. Vi har närvarande, tydliga, lyhörda och engagerade skolledare. En god arbetsmiljö med engagerade kollegor och där hälsa och rörelse är viktiga inslag i vardagen. 

”Vi brinner för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev i våra skolor”. Det är vår mission. Våra skolor ska vara ”Skolan mitt i byn” och vara mötesplatser för både barn, ungdomar och vuxna, och utgöra en positiv kraft i det omkringliggande samhället.

Brinner du för att göra positiv skillnad? Vill du vara med och vidareutveckla en värdegrundsbaserad skola under devisen ”Skolan mitt i byn”. Då är du varmt välkommen att söka dig till oss på Raoul Wallenbergskolorna!

Bransch

Grundskoleutbildning

Anställda

500

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Luntmakargatan 66, 113 51

Webbplats

language

Lediga jobb från Raoul Wallenbergskolorna AB

FÖRSKOLLÄRARE TILL NY FÖRSKOLA I KÄLLBERGA

Stockholm - 13 dagar kvar

Läs mer

FÖRSKOLLÄRARE TILL NY FÖRSKOLA I KNIVSTA

Knivsta - 13 dagar kvar

Läs mer

BARNSKÖTARE TILL NY FÖRSKOLA I KNIVSTA

Uppsala - 13 dagar kvar

Läs mer

Barnskötare till ny förskola i Källberga

Stockholm - 13 dagar kvar

Läs mer

TIMVIKARIE BARNSKÖTARE

Stockholm - 12 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Daniel Andersson

Förskollärare

Jill Kindblom

Förskollärare

Jessica Zederfeldt

Förskollärare

Jag valde RWS därför att jag blev inspirerad av värdegrunden och av de gemensamma ledorden som alla medarbetare tillsammans står för och jobbar efter.

Vi befinner oss i en ständigt pågående utvecklingsprocess. Genom ledorden får vi möjlighet att forma en god grund för barnen som individer och samhällsmedborgare.

Inom RWS får jag möjlighet att lyssna in och tillsammans med det enskilda barnet finna vägen framåt för den goda utvecklingen. Och jag kan bli mitt bästa pedagogiska jag.

Missa inga jobb från Raoul Wallenbergskolorna AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor