forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tre stiftelser

Söker du en arbetsplats där dagarna är fyllda med aktiviteter, du har frihet att vara kreativ och du kan utvecklas och växa? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Vi bedriver äldreomsorg enligt den salutogena värdegrunden, med fokus på det friska. Inom Tre Stiftelser erbjuds omsorg, vård och service med inriktning på somatik, geropsykiatri och demens. Tre Stiftelser står för verksamheten i tre olika stiftelser som sedan 1988 administreras gemensamt.

Vi har verksamhet på tre adresser:
- Vegahusen på Vegagatan 55
- Änggårdsbacken på Per Dubbsgatan 4
- Otium på Stenungsundsgatan 19

Vår värdegrund
Tre Stiftelser bedriver salutogen omsorg, vård och service. Ordet salutogen kommer från Salus, som var hälsans och välfärdens gudinna i den romerska mytologin. Vår verksamhet utgår från det friska hos varje individ och vår omsorg utgår alltid från hyresgästens förutsättningar, önskemål och behov.

Meningsfulla dagar fyllda med aktiviteter
I vår äldreomsorg fokuserar vi på glädje och möjligheter. Därför har vi ett stort utbud av aktiviteter för de boende, och lokaler med stora möjligheter - här finns bland annat trädgårdar med växthus, träningslokaler, målarrum, minnesrum, restauranger som är öppna för allmänheten och en solanläggning.

Din hälsa och ditt välmående i fokus
Vi tror på en äldreomsorg i mästarklass och gör vårt yttersta varje dag. På Tre Stiftelser vågar vi ställa krav, men ger mycket tillbaka. Du som medarbetare är vår viktigaste resurs och vi satsar på din utveckling och välmående.

Hälsa
Samtliga adresser har gym som kan användas innan eller efter du arbetat.

Ledarskap
Vi har ett gemensamt ledarskap, med två enhetschefer på varje enhet. Enligt oss är ett bra ledarskap ledare som är synliga, fysiskt närvarande och tillgängliga.

Arbetsmiljö
För att hålla oss uppdaterade om vad du som medarbetare tycker om din fysiska och psykiska arbetsmiljö hos oss följer vi kontinuerligt upp den med hjälp av Winningtemp, som är en temperaturmätare i realtid.

Medarbetarstöd
Om du någon gång skulle behöva professionell hjälp kring bekymmer i arbets- eller privatliv har du som medarbetare tillgång till kostnadsfri vägledning via Falck Healthcare.

Förmåner
Få tillgång till förmåner och erbjudanden. Som medarbetare kan du köpa Västtrafikkort med möjlighet att betala månadsvis via löneavdrag (gäller tillsvidareanställda), rabatt på matkassar, biobiljetter och mängder av andra erbjudanden via vår förmånsportal Benify.

Karriärvägar
Vi vill att du ska växa och utvecklas i din roll. Vi har samarbeten med flera skolor och erbjuder vidareutbildning löpande. På Tre Stiftelser finns tydliga karriärtrappor för alla yrkesgrupper.

Bransch

Äldreomsorg

Anställda

ca 400 tillsvidareanställda

Huvudkontor

Göteborg

Adress

Per Dubbsgatan 4A, 413 46

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Tre stiftelser

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor