forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Umeå universitet

Umeå universitet som arbetsplats

Vid Umeå universitet får du goda möjligheter att utvecklas professionellt. Här kan du öka din kompetens samt specialisera dig inom ditt område. Du blir en del av en kreativ arbetsplats med öppen atmosfär och närhet mellan kunskapsområden vilket stimulerar nya och spännande samarbeten.

Umeå universitetet erbjuder en internationell miljö med stor mångfald och en kultur i ständig dialog och förändring. Vi har länge legat i framkant inom flera områden. Universitetet har exempelvis en av landets största genusforskningsmiljöer och vår tvärvetenskapliga forskningsagenda, Arktiskt centrum, som innefattar samtliga fakulteter är ett annat exempel. Läs mer om forskning och våra väl utbyggda forskningsinfrastrukturer.

”Folk söker upp varandra över institutionsgränserna och söker samarbeten för att se om man kan hitta något spännande att göra tillsammans.” 
Carina Rönnqvist, forskningssamordnare Lärarhögskolan 

Forskning, utbildning och kunskapsspridning är universitetets uppdrag – det blir också din arbetsvardag. Oavsett om du kommer att arbeta med forskning, utbildning, teknik, administration eller service så kommer du att arbeta i en miljö som kännetecknas av medarbetarnas expertkompetens. Det gör universitetet till en spännande och annorlunda arbetsplats där en dag sällan är den andra lik.  

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Missa inga jobb från Umeå universitet

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor