forskolejobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Världsnaturfonden WWF

Vad gör vi på WWF?

WWF arbetar med naturvårdsprojekt i fält, naturvårdsforskning, utbildning och påverkansarbete i nationella och internationella forum. Vi deltar i en mängd globala förhandlingssammanhang inom miljöområdet, vilket ger oss stora möjligheter att vara med och påverka miljön i en positiv riktning. Vi jobbar även i tätt samarbete med fristående organisationer såväl som lokalbefolkningar, näringslivet och andra aktörer runt om i världen.

WWF Sverige leds av Generalsekreterare Gustaf Lind och är organiserad i fem sakavdelningar: Skog och Arter; Hav och Vatten; Mat, Klimat och Energi; Näringsliv och Finans; och Governance och Policy. Som stöd för att uppnå organisationens mål finns de fyra avdelningarna Verksamhetsstöd; People and Culture; Kommunikation; och Insamling och Givarservice.

Värdegrund

Vårt arbete utgår från vår värdegrund som består av ledorden:

 • MOD

  Vi visar mod genom våra handlingar, vi arbetar för förändring där det krävs och vi inspirerar människor och institutioner att ta sig an de största hoten mot naturen och framtiden för denna planet som är vårt hem.

 • INTEGRITET

  Vi lever som vi lär. Vi agerar med integritet, ansvarstagande och öppenhet. Vi låter kunskap och vetenskap både vägleda vår verksamhet och säkerställa vårt lärande och vår egen utveckling

 • RESPEKT

  Vi arbetar för att säkra lokalsamhällens och folkgruppers rätt till en hållbar framtid, och tar fasta på deras kunnande och deras egna röster

 • SAMARBETE

  Genom samarbete och innovation kan vi leverera resultat som matchar även de stora utmaningar vi står inför.

Bransch

Naturvård

Anställda

500

Huvudkontor

Solna

Adress

Ulriksdals slott, Slottsallén 1, 170 79

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Världsnaturfonden WWF

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor